Tempat kita bakal n pakar MLT berkumpul dan saling membantu, berbincang
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» introduction
Sat Oct 09, 2010 8:23 pm by sharmila

» Subjek first...
Wed May 12, 2010 12:51 pm by annisa noona

» karsinoma sel skuamous
Sat Sep 19, 2009 4:55 pm by fatihahzaidi

» Syarat2 korang di kerjayamlt.formyjob.net
Sat Aug 15, 2009 1:04 am by Malwana

» Batch 03 dan 06 meh join sini
Wed Aug 12, 2009 6:01 pm by fatihahzaidi

» PTPTN Loan Calculator
Wed Aug 12, 2009 3:39 am by Malwana

» Salam perkenalan..
Wed Aug 12, 2009 2:31 am by Malwana

Top posters
Malwana
 
fatihahzaidi
 
annisa noona
 
sharmila
 
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 13 on Wed Oct 07, 2015 6:30 am
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Youthsay
Buat Survey N korang Dibayar
Poll
Adakah laman forum ini dapat membantu anda, MLT?
Sangat membantu
33%
 33% [ 1 ]
Dapat membantu
0%
 0% [ 0 ]
Tidak dapat membantu
0%
 0% [ 0 ]
Tidak kisah
67%
 67% [ 2 ]
Total Votes : 3

Share | 
 

 Syarat2 korang di kerjayamlt.formyjob.net

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Malwana
Admin


Posts : 8
Reputation : 0
Join date : 2009-08-12
Age : 28
Location : Bandaraya Ketereh

PostSubject: Syarat2 korang di kerjayamlt.formyjob.net   Wed Aug 12, 2009 2:55 am

1. Tiada provokasi
2. Tiada penggunaan bahan berhakcipta kecuali disebutkan pemilik asal bahan
3. Penggunaan bahasa - jika teruk, negatifla reputasi anda
4. Post topik biarla kena dengan pembahagian slot yang ade
5. Pastikan tiada unsur2 politik, perkauman, lucah dan isu2 sensitif yang lain
6. Gambar avatar yang digunakan tidak berunsur seperti dinyatakan di no. 5
7. Kita sama2 menjaga maruah dan moral forum ini untuk kebaikan kita sendiri
8. Syarat ke .8, korang baca balik syarat no.1 - no.7 dan fahamkan leklok
9. Enjoy2 jugak, tapi berwaspada dengan orang yang selalu tidak berpuashati dengan kita...

lol! lol!

_________________
Aku Budak MLT... bakal MLT
Back to top Go down
View user profile http://kerjayamlt.formyjob.net
fatihahzaidi



Posts : 4
Reputation : 0
Join date : 2009-08-12
Age : 27
Location : kota bharu

PostSubject: nak ltk id matrik   Sat Aug 15, 2009 12:04 am

nape aku xle nk letak id matrik ni???
huhu Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
Malwana
Admin


Posts : 8
Reputation : 0
Join date : 2009-08-12
Age : 28
Location : Bandaraya Ketereh

PostSubject: Re: Syarat2 korang di kerjayamlt.formyjob.net   Sat Aug 15, 2009 1:04 am

ookk..dah jumpa probs nyer.. dah bleh letak no ID, testla, kalu xleh gak, gtau balik..

hehe, kita dua yang paling awal join lol! lol!

_________________
Aku Budak MLT... bakal MLT
Back to top Go down
View user profile http://kerjayamlt.formyjob.net
Sponsored content




PostSubject: Re: Syarat2 korang di kerjayamlt.formyjob.net   Today at 8:22 am

Back to top Go down
 
Syarat2 korang di kerjayamlt.formyjob.net
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Medical Laboratory Technician :: Salam Perkenalan :: Pengumuman-
Jump to: